Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang och catering samt konsultverksamhet och personaluthyrning inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 137 | 8 280 | 5 614 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 158 | 387 | 55 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 159 | 384 | 53 |
Årets resultat (tkr) | -16 | 42 | |
Summa tillgångar (tkr) | 1 830 | 1 426 | 1 731 |
Antal anställda | 6 | 6 | 5 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Omsättning (tkr) | 7 137 | 8 280 | 5 614 |
Rörelseresultat, EBIT (tkr) | 158 | 387 | 55 |
Resultat efter finansnetto (tkr) | 159 | 384 | 53 |
Årets resultat (tkr) | -16 | 42 |
TILLGÅNGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Anläggningstillgångar (tkr) | 509 | 865 | 839 |
Omsättningstillgångar (tkr) | 1 321 | 561 | 892 |
Tillgångar (tkr) | 1 830 | 1 426 | 1 731 |
SKULDER, EGET KAPITAL OCH AVSÄTTNINGAR | 2023-12* | 2022-12* | 2021-12* |
---|---|---|---|
Eget kapital (tkr) | 97 | 113 | 113 |
Obeskattade reserver (tkr) | |||
Avsättningar (tkr) | |||
Långfristiga skulder (tkr) | |||
Kortfristiga skulder (tkr) | 1 733 | 1 313 | 1 618 |
Skulder och eget kapital (tkr) | 1 830 | 1 426 | 1 731 |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Löner till styrelse & VD (tkr) | |||
Varav tantiem till styrelse & VD (tkr) | |||
Löner till övriga anställda (tkr) | |||
Varav resultatlön till övriga anställda (tkr) | |||
Sociala kostnader (tkr) | |||
Utdelning till aktieägare (tkr) |
2023-12* | 2022-12* | 2021-12* | |
---|---|---|---|
Antal anställda | 6 | 6 | 5 |
Omsättning per anställd (tkr) | 1 190 | 1 380 | 1 123 |
Personalkostnader per anställd (tkr) | |||
Vinstmarginal | 2.2% | 4.7% | 1.0% |
Soliditet | 5.3% | 7.9% | 6.5% |
Kassalikviditet | 72.7% | 37.3% | 43.7% |
Brödernas Mälarhöjden AB ingår i en koncern med 90 bolag. Moderbolag är Brödernas Group AB och koncernmoderbolag är Brödernas TopCo AB. Koncernstrukturen baseras på uppgifter från 2022-12.
Föremålet för bolagets verksamhet är att bedriva restaurang och catering samt konsultverksamhet och personaluthyrning inom dessa områden samt därmed förenlig verksamhet.